Nesten framme

Is i magen lønner seg! Jeg fikk tilslag på huset jeg har bydd på – under taksten. Nå gjenstår det bare å vente og se om det kommer noen med lengre ansiennitet for å hevde forkjøpsretten. Det er en del av et borettslag, så utlysingen av forkjøpsrett må gå sin gang. Men jeg har troen på at dette skal ordne seg. Det føles nemlig slik! :o)

Det er en utrolig god følelse å kjenne at ting begynner å falle på plass; puslespillbrikkene passer sammen og danner et nytt bilde. Og nå er det helg med avslapping og masse kos sammen med jentene. Det er deilig!

Det er 20 dager igjen til jul… her er en klassiker fra det glade 80-tallet… ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.