To lys for håp og glede

Så tenner vi to lys i kveld; to lys for håp og glede…
Jentene og jeg har tent to lys på adventsstaken vår i kveld. To lys for to verdier som er veldig viktige for meg; to verdier som er forankret dypt inne i sjelen min, og som jeg bærer med meg dag etter dag.

Evnen til å glede seg over de små tingene. Evnen til å ha håp.
Det er to egenskaper jeg er takknemlig for å ha; to egenskaper som er med på å gjøre meg til den jeg er.

Jeg har håp for menneskene rundt meg. Håp for verden.
Håp for meg selv…

Kan man ønske seg håp og glede? Ja, det tror jeg så absolutt.
Jeg ønsker håp og glede for deg og dine. Måtte du få oppleve alle de gledene du ønsker deg og få se dine største håp bli til virkelighet! Det ønsker jeg i kveld, mens jeg ser de to lysene skinne. Fred & kjærlighet!…

Og det er 18 dager igjen til jul… :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.