Mulighetenes sted

Våte malekoster. Åpne malebøtter. Uåpnede pappesker. To små jenter som sover søtt på hver sin madrass på gulvet. Slik ser det ut her i akkurat dette øyeblikk; en aldri så liten statusrapport fra min lille kant av verden.

Bortsett fra de to sovende prinsessene mine, så er det aller beste med alt at det er nettopp min kant av verden. En ny verden. Min egen verden. Her skal jeg skape helt nye minner. For meg. For jentene. Det føles så godt å tenke på.

Mulighetenes sted. Muligheter som ligger og venter på oss, alle tre. Det er bare å strekke armene ut og gripe dem. Gode muligheter og masse gleder. Jeg vet at de er der, for jeg ser dem… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.