Nyanser og detaljer

Denne uka har det gått rimelig i ett. Det kjenner jeg veldig godt. Men jeg lar meg ikke stresse av det. En ting er å bli sliten. Det er en helt annen ting å la seg stresse Og det gjør jeg absolutt ikke.

Oppussingen går stadig framover. I dag har jeg fått unna en del på soverommet til eldstesnuppa, med god hjelp fra min mor og ei venninne. Det føles godt å ha kommet skikkelig i gang der, etter litt prøving og feiling. Nå vet jeg hva som fungerer der, og da går ting mye raskere. Målet er å ha rommet hennes ferdig i løpet av neste uke, da jentene er på vinterferie. Kanskje rekker jeg også å male rommet til minstesnuppa?

Jeg unnet meg litt shopping i dag. Det aller beste med å flytte inn i nytt hus og innrede det akkurat slik jeg ønsker, er at jeg må shoppe litt nytt som skal passe inn. Så jeg koser meg med farger og detaljer. Jeg leter etter nyanser som vil passe sammen med det jeg allerede har for å skape et balansert spekter. Og så er det moro med noen kontrastfarger, som vil sette den ekstra prikken over i’en. Og akkurat den biten er veldig moro! Den koser jeg meg masse med. En ny lampe. En ny duk. Et nytt bilde til å ha på veggen. Det er slikt som er ekstra moro når man pusser opp, og som jeg synes jeg fortjener. For det er viktig å unne seg noe nytt innimellom. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.