2 dager igjen…

Bare 2 dager igjen til påskeferien… som jeg gleder meg! Det har blitt litt ekstra jobbing i det siste, med tanke på at jeg skal ha fri i hele Påsken. I dag var jeg rimelig sliten. Det var rett på sofaen da jeg kom hjem fra jobben, og der ble jeg liggende lenge. Jeg kjenner godt at jeg trenger den ferien nå.

Det passer ikke akkurat inn i planene at størstesnuppa sitter på gulvet på badet og er syk i skrivende øyeblikk, men forhåpentligvis er det noe som går raskt over. Vi lar oss ikke knekke av sykdom nå, nei. Det skal mere til for å kaste inn håndkleet for denne ferien!… Jeg krysser fingrene for at hun er frisk og rask igjen i morgen. Og banker i bordet for at det ikke er smittsomt!

*bank i bordet*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.