Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen til alle jenter! Den internasjonale kvinnedagen har vært markert rundt om i verden i dag. Jeg har forsøkt å vise jentene mine at det er vår dag i dag. Jeg tror ikke de skjønte så mye av det, men jeg har da gjort et ærlig forsøk. Minstesnuppa håpet på pakker og kake, og ønsket at det var en sånn type feiring. 🙂

Oppussingen har gått supert de siste dagene. Nå er jeg ferdig med å male eldstesnuppa sitt rom, så i morgen skal vi legge gulv der. Da kan det rommet endelig snart benyttes som et ordentlig soverom. Da føler jeg at vi har kommet langt her. Da er ett ferdig, og to igjen. Og det at ett er helt ferdig, det er herlig det. Det blir så fint!

Lykkerusen blir bare sterkere og sterkere… 🙂
All you need is love! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.