Love is in the air!

I feel it in my fingers, I feel it in my toes.
Love is all around me, and so the feeling grows…

Noen ganger så skjer ting virkelig når man minst venter det. Man vet aldri hva som venter rett rundt den neste svingen. Og det skal vi sikkert være glade for at vi ikke gjør, for overraskelser er jo en del av livet det også. Og når man da plutselig finner den man leter etter, og det er en som faktisk har lett tilbake, så faller alt på plass. Man tenker at slik skal det altså være; slik skal det føles. Dette er det alle snakker om. Man vet det visst ikke før man er der selv. På ekte.

Livet er herlig, og jeg har det godt. Ordentlig godt! 🙂

To be continued… ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.