God helg!

En ny innholdsrik helg står foran oss, og det er bare å glede seg til alt som skal skje. Jeg vet ikke hva jentene gleder seg mest til; bursdag eller Grand Prix. Eldstesnuppa har gledet seg til sistnevnte i flere uker. Det er et av årets store høydepunkt for henne. Litt ekstra stas blir det når hun får benke seg foran den store skjermen til Tante og Onkel. Litt mer spennende enn å se på vår “vanlige” TV!…

I kveld skal vi en tur over til Hedemarken. Jentene skal tilbringe kvelden hos Mormor og Bestefar, og jeg skal bort på besøk. Det gleder jeg meg veldig til! 🙂

En liten oppladning til morgendagens finale…

Jeg ønsker alle en herlig fredagskveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.