Sommer!

Endelig sol og varme. Noe så herlig! Jeg hadde nesten glemt hvordan det føltes. Vi var jo ikke akkurat bortskjemt med sommer i fjor, minnes jeg. Jeg har kost meg på terrassen, både før og etter jentene var på ballett. Når finværet endelig kom, så måtte vi ta en tur og kjøpe nye puter til terrassemøblene.

Jeg “arvet” en del utemøbler fra dem jeg kjøpte huset av, men putene var ikke brukbare. Eldstesnuppa og jeg tok en tur på Jysk og plukket ut litt forskjellig. Jeg drømmer om en hvit hagebenk. De hadde en der, men den var ikke så fin som den jeg har sett på Bohus. Vi får se… 🙂

Åh, jeg gleder meg til flere kvelder på terrassen!!!… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.