St. Hans-aften

Sol, sommer og St. Hans! Jeg kom hjem fra jobben, tok på meg min nyinnkjøpte bringebærrosa bikini, og satte meg ut på terrassen i den deilige sola. Og der har jeg sittet siden. Det var akkurat slik jeg håpet det skulle bli denne uka, mens jentene er borte. Bare kose meg i sola, uten å måtte tenke på noe annet. La oppussing være oppussing, og bare nyte livet. Ja, livet er herlig!

Jeg sitter og ser utover Mjøsa på alle båtene som allerede er der ute. Det blir sikkert flere etter hvert som kvelden kommer nærmere. Mjøsutsikt, fra eget hus på Gjøvik, på St. Hans. Hadde noen sagt det til meg for et år siden, så hadde jeg trodd det var en spøk!… 🙂

Nå er det snart St. Hans-feiring, og jeg akter å kose meg glugg ihjel i kveld. Ha en herlig aften! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.