Grillfest med jentene!

En liten statusrapport fra Mjøsas vestre bredd på denne flotte lørdagskvelden. En herlig sommerkveld på terrassen; nydelig grillmat, god salat, masse snacks, herlig sommertemperatur og masse koselige samtaler. Og ekte grill, naturligvis. Det er ikke noe som lukter så godt som grillmat fra en grill med kull i. Det er vi enige i, alle sammen.

Noe så koselig som å kunne sitte ute på terrassen og bare kose seg sammen med gode venner. Det er i grunnen den første kvelden jeg sitter ute på terrassen til langt på kveld. Vær og temperatur har ikke tillatt det tidligere. I kveld kjente jeg at det var skikkelig sommer. Det er herlig!

Det er veldig synd at to av jentene ikke kunne komme, men vi andre har i alle fall kost oss skikkelig. Og kvelden er ennå ikke over!… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.