Sove nå…

2 dager til, og så er det høstferie! Det gleder jeg meg utrolig mye til. Det har vært noen hektiske uker, med mye som har skjedd, og jeg er rett og slett skikkelig sliten.

Det er en innkjøringsperiode med aktivitetene til jentene. Bare vi får inn de rutinene der, så blir ikke ettermiddagene våre så travle. Nå har vi nærmest løpt fra SFO for å rekke svømming og kunstløp. Og det merker jeg. Kveldene blir korte, og den alenetiden min blir veldig begrenset. Jeg legger meg på sofaen så fort jentene er i seng, og der ligger jeg til jeg skal legge meg. Sånn var det i går; sånn har det vært i dag.

Nei, nå må jeg bare ta kvelden, kjenner jeg. Ikke så mye fra min kant i kveld altså, men mer i morgen… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.