Pakket og klart

I kveld var det veldig vanskelig å få jentene i seng. “Men Mor, jeg kan ikke sove nå. Jeg er så spent!”, sitat Snuppeluppen. Hun gleder seg like mye til å komme på hytta som Eldstesnuppa og jeg gjør. Og nå er det ikke mange timene igjen… 🙂

Jeg håper det mobile bredbåndet er med meg på hytta. Med under ei uke igjen å blogge, så krysser jeg fingrene og satser på at det skal gå bra. Men det er alltid litt spennende, naturligvis. Vær og vind spiller en mye større rolle der oppe, enn her hjemme. Og er det en ting vi aldri kan kontrollere, så er det været.

I morgen er det mandag; nye uke og nye muligheter. Og høstferie! En bedre start på uka skal man lete lenge etter… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.