4. søndag i advent ♥

Tenn lys !
Nå stråler alle de fire lys for ham
som elsker alt som lever, hver løve og hvert lam.
Tenn lys for himmelkongen som gjeterflokken så.
Nå møtes jord og himmel i barnet lagt på strå.

Juletreet står på fot, klar til å pyntes i morgen. Jentene gleder seg skikkelig til det. Jeg var en tur ute på “juletreshopping” i dag, med Svigerbror og Eldsteprinsen. Vi fikk flotte trær både til dem og til oss. Litt ekstra granbar fikk jeg også med, og Prinsen fikk med et minitre på kjøpet. En god handel, med andre ord. 🙂

Kvelden har vi tilbragt i Fjellhallen, på kunstløpsavslutning. En veldig fin oppvisning, etterfulgt av utdeling av diplom og bronsemerket til alle på kunstløpsskolen. Det var to stolte jenter som gikk derfra i kveld! 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.