O Holy Night ♥

En liten pust i bakken, i en travel adventstid. Aktivitetene står i kø om dagen, og jeg er så glad for at jeg er ferdig med mange av juleforberedelsene mine. I kveld er det mye jeg sikkert burde ha gjort eller skulle ha gjort, men denne kvelden tilbringer jeg på sofaen, under et teppe, mens jeg tar en sjokoladebit og hører på herlig julemusikk. Kunsten å kose seg i adventstida.

Jeg har nemlig åpnet luke 7 i kalenderen min:
En nydelig julesang; en av mine favoritter. Denne versjonen fra det nye julealbumet til gjengen fra “Glee” synes jeg er helt fantastisk…

Fall on your knees! Oh, hear the angel voices!
O night divine, o night when Christ was born.

Og det er 17 dager igjen til jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.