Stille senker natten seg, over deg og over meg

Vi nisser vi nisseteller dager i desember. Ja, vi fikk med oss første episode av “Jul på Månetoppen” i kveld. Jentene har aldri vært så raske ut fra kunstløpskolen i Fjellhallen som de var i dag. Dagens største høydepunkt var nok allikevel den første kalenderpakka. Snuppeluppen gleder seg til å stå opp igjen i morgen, så hun kan åpne den neste… 🙂

Ikke noen kalender på meg i år heller, men jeg lager min egen her på bloggen. En ny julesang hver dag fram til jul. Litt koselig “tilbehør” til julekortskriving, julegavepakking og andre adventssysler. Åh, det er så koselig med advent! ♥

Jeg åpner luke 1 i kalenderen min…

Og det er 23 dager igjen til jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.