Rosa skisser

For snart fire år siden satt jeg og planla en scrappebok. Jeg var så inspirert av Becky Higgins sine skisser og hennes skissebøker fra årene før. Tenk så moro det ville være å få til en skissebok med bare norske scrappesider i! Ideen om “Norske skisser for scrapbooking” ble satt ut i livet; for en liten stund. Helt til livet stoppet opp, i alt kaoset som fulgte.

I helgen ryddet jeg i scrappesakene mine. Jeg fant igjen alle de layoutene jeg hadde scrappet, men aldri vist fram. De skulle jo være “ferske” til boka. De er ikke nye lenger, og mye har forandret seg på produkt- og teknikksiden på disse årene som har gått, men jeg tenkte jeg kunne vise dem fram allikevel. Her er i alle fall noen av dem jeg laget…

Skisse # 13

Skisse # 18

Skisse # 14

Skisse # 8

Nå finnes det så mange flotte blogger, bøker og blader med skisser i. Mine skisser var veldig enkle, fordi de var inspirert av nettopp Becky Higgins sine skisser. Jeg har jo hatt en veldig enkel scrappestil. Det passet vel inn i mine enkle scrappegleder… 🙂

One thought on “Rosa skisser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.