Det var en gang…

Det har vært noen hektiske uker, med veldig mange tanker og følelser. Og jeg har ikke blogget om dem. Litt med vilje kanskje, men også fordi jeg plutselig ikke visste hva jeg skulle skrive. Og ikke om jeg ville skrive. Det er en uvant situasjon for meg.

Det er jo gjerne slik i eventyrene, at Askeladden må igjennom noen prøver før han til slutt vinner prinsessa og halve kongeriket. Og nå føler jeg meg litt som prinsessa som ser på at kongen bestemmer oppdragene som Askeladden må utføre. Så jeg venter… Venter og håper så inderlig på at han skal komme seg helskinnet igjennom dem, slik at han kan komme hjem til meg og mitt lille kongerike. For godt, og ikke bare på besøk. For Askeladden min har vært på besøk nå. Han har dukket opp, i egen høye person.

Så jeg håper, drømmer og ønsker. Med alt jeg er og har.

To be continued…

Tone K. har vunnet gavekortet til Kremmerhuset. Gratulerer! Send meg adressa di på marit[dot]moen[at]online[dot]no, så kommer det i posten 🙂

4 thoughts on “Det var en gang…

 1. Koselig å tala ved dekk i dag!♥

  Og nå håper je att denna kongen vet å dirigere prinsen til de rette oppdraga! Likte den derre med at prinsen kom på "hvit hest" 😛 Det er jo sånn det er i alle flotte eventyr med happy ending!

  Klem

 2. Jeg håper også at Askeladden kommer seg gjennom alle prøvelser og utfordringer slik at han kan stige av sin hvite hest foran din dør 🙂

  Drømmer og håper med deg, Marit:)

  God helg til deg og dine:)

 3. Næh…..så koselig at jeg har vunnet da :o)
  Det var en gledelig nyhet !

  Håper virkelig Askeladden kommer seg gjennom "oppdragene" slik at han finner veien tilbake til deg Marit.

  stor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.