To uker og tre bøker

Det er skikkelig ferie når jeg har tid til å lese bøker. Jeg hadde med meg tre romaner til Frankrike og håpet at jeg ville få tid til å lese dem. Det var kjempedeilig å ligge på ei solseng ved bassenget, og kunne fordype seg i ordenes verden. Og jeg rakk å lese alle tre, med god margin.

På denne ferien hadde jeg med meg:

«Still me» av Jojo Moyes
Den tredje boka om Lou Clark og fortsettelsen av hennes liv etter «Et helt halvt år» (Me before you).

«The Burning Chambers» av Kate Mosse
En spennende historie fra Frankrike i middelalderen, der menneskene kjemper for religionsfrihet. Ekstra spennende å lese nå, da Kate Mosse skriver om området rundt Carcassonne, som også er i Sør-Frankrike.

«On a Beautiful day» av Lucy Diamond
Fire venninner blir vitner til en ulykke, noe som setter tanker og følelser i sving hos dem alle. Alle har de noe de ønsker å endre i livene sine.

Katie Fforde har jeg ikke lest noe av før. Det var en av de ytterst få bøkene på engelsk som var å oppdrive på flyplassen i Nice, og som jeg kjøpte for å ha noe å lese på flyet hjem.

I Provence var det mange små «ute-biblioteker» å se, slik som vi har sett i USA tidligere. Jeg kunne godt tenke meg å lage et slikt her hjemme, hvis jeg får tak i et passende lite hus å ha bøkene i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.