Sove nå…

Jeg vet ikke om det endelig er julefreden som senker seg over meg eller om det er de siste hektiske ukene som omsider har nådd meg igjen, men jeg er plutselig veldig sliten… Jeg håper inderlig det er julefreden som har funnet meg!

Kjøpekontrakten for huset er underskrevet og alt er i orden, så nå kan jeg virkelig slappe av. Det ble årets julegave til meg selv; nytt hus! ;o)

Noen få timer igjen på jobb i morgen, og så er det juleferie. Juletreet er satt på fot og skal pyntes i morgen kveld. Jentene gleder seg veldig til det. Jeg gleder meg mest til å sove! Tror jeg må finne senga snart nå…

Fred, kjærlighet og god natt til dere alle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.