Spenning i lufta

Det var to veldig spente jenter som troppet opp på besøksdag på den nye skolen sin i dag. Gleden var ubeskrivelig stor i mitt lille morshjerte da jeg så hvor godt mottatt begge jentene ble av sine nye klassekamerater. Nå vet jeg med sikkerhet at det valget jeg har gjort er til det beste. For oss alle sammen.

Det var en lettelse å se at hun som trenger det gled rett inn i sitt nye miljø; hun ble tatt i mot med åpne armer. Det er vel den beste julegaven jeg kan få, tror jeg…

Selv begynner jeg å bli veldig god på å vente på ting. Nå venter jeg veldig på at fristen for forkjøpsretten skal gå ut, slik at jeg vet om jeg får huset eller ikke.

Den som venter på noe godt… :o)

When stars go out each night,
I pray we’ll find your light
and hold it in our hearts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.