Stille natt

Hellige natt. I min leting etter julestemningen, så tok jeg meg en liten tur ut i den mørke vinternatten. Det var så stille ute. Ikke at jeg bor på noe stort sted for øyeblikket, men det pleier da å være noen lyder å høre. Men i et eneste langt øyeblikk så var alt helt stille.

Snøen dalte ned over julepyntete hager, og stjerner og staker lyste i vinduene. Noen hadde også pyntet juletreet sitt nå. Og jeg lukket øynene og trakk pusten, mens jeg lokket på julestemningen i mitt stille sinn. For jeg vet at den er der. Den trenger nok bare litt ekstra tid i år, for å komme fram.

Så jeg sitter her i den stille førjulsnatten, og sender en nydelig sang, til alle som vil høre… :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.