Livet er herlig!

Den tanken har slått meg flere ganger i dag. På kontoret. På butikken. Mens jeg stod med malekosten i hånda. Det er så mye som faller på plass; jeg kjenner spenning og glede boble i hele kroppen.

Livet er herlig for jentene mine, også. I kveld snakket jeg med læreren til storesøster. Ikke bare har hun det flott sosialt på skolen, men klassemiljøet har vokst etter at hun kom inn. Noen trengte at akkurat hun skulle komme. Det er så godt å vite at alt går bra.

De neste ukene kommer til å bli veldig spennende, på mange måter. Men jeg føler på meg at det er gode muligheter for at det ligger noe godt i horisonten og venter. Livet er herlig!… 🙂

2 thoughts on “Livet er herlig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.