Rapport fra flyttelasset ;o)

Nå er jeg ekte Opplending! I ettermiddag hentet jeg nøklene til huset. Det er så herlig! Jentene løp rundt og var helt på styr. Det var ekte glede over å ha fått nytt hus og egne rom! Nå skal vi igang med å pusse opp, slik at de får det slik de vil ha det.

Men først skal det store flyttelasset gå. Alt er pakket og klart til i morgen. Jeg har tapet opp de siste boksene i kveld, og jeg er så klar for å flytte! Mer klar har jeg vel ikke vært for noe, tror jeg. Et helt nytt hus og et helt nytt hjem! Åh, som jeg gleder meg til i morgen!

Det er nytt år og nye muligheter… på ordentlig! 🙂

3 thoughts on “Rapport fra flyttelasset ;o)

  1. Velkommen til en rette sida 😉
    Detti går så bra atte!! Detti klarer dekk kjempefint!
    Og nå er det bare resten igjen!! Lykke til med å skape et nytt hjem! KLEM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.