Jeg koser meg :)

Nå er jentene sendt avgårde på en ukes vinterferie, og jeg har sjansen til å være bare meg ei hel uke. Det føles godt. Jeg tror faktisk jeg har behov for det nå. De siste ukene har ting gått i ett, og spesielt har uka som har gått vært rimelig intens. Jeg har ikke fått ladet batteriene slik som jeg pleier, og det har jeg merket godt. Da er det ekstra viktig å ta litt vare på seg selv og kose seg.

Mandagen kommer med jobb for oss som ikke har vinterferie. Men det er ny uke og nye muligheter, og akkurat nå står betydningen av det mer klart for meg enn det har gjort på lenge.

I kveld har jeg storkost meg på alle måter. Det har rett og slett vært en herlig kveld! Og i morgen er det atter en dag… 🙂

One thought on “Jeg koser meg :)

  1. Kos deg masse med "alene-tid", det trenger vi alle iblandt! Her er vi ferdig med vinterferien, men jeg er så heldig å ha fri i dag og i morgen før det braker løs med litt jobbing igjen. Har store planer om å sette meg ned med litt kortlaging nå, det er terapi for sjelen det 🙂

    Ha en fin uke Marit!
    Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.