Nei da…

Det ble ikke noe salg i dag allikevel. Så da får jeg bare satse videre. Få alt ferdig, og hyre en megler. Jeg tror det er løsningen. Da slipper jeg å tenke noe mer på det.

I kveld har jeg for alvor tatt fatt på oppussingen av rommet til eldstesnuppa. Med lånt pussemaskin og god hjelp fra min mor, så satte vi igang fulle av arbeidslyst. Men det var ingen behagelig opplevelse. Jeg vet nesten ikke hva som rister hjernen mest; den pussemaskina eller å borre hos tannlegen. Det var altså ingen morsom opplevelse. Men nå kan jeg i alle fall grunne og starte på malingen, så nå er det lys i tunnelen på det rommet også. Og det er herlig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.