Sol ute, sol inne

Det er vår i lufta! Jeg kjente det da jeg gikk ut døra for å gå på jobben i dag tidlig. Det er så deilig! Jeg kjenner at jeg har det veldig godt om dagen, og det er herlig.

Jentene er borte og koser seg på ferie, og jeg storkoser meg hjemme. Slapper av og har det fint. Livet er godt nå!

Det er godt å skrive, også. Godt å kunne dele det som skjer med noen. Og også for min egen del. Jeg liker å skrive! For å si det med et sitat jeg hørte på en film, men som jeg ikke husker hvem som har sagt – fritt oversatt fra engelsk; “Det er bedre å skrive for seg selv og ikke ha et publikum, enn å skrive for et publikum og ikke ha seg selv”… Jeg skriver, og jeg har meg selv. Det føles godt. Og samtidig er jeg så takknemlig for at noen leser det jeg skriver. Det setter jeg stor pris på!

Ta vare på deg selv og nyt livet! Det gjør jeg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.