Glamour Bands

Så kom endelig det jentene ventet på, Glamour Bands fra Whippy Cake. Håndlaget på bestilling av Becky. Er de ikke fine? Jeg kjøpte til meg selv også; grønn. Den ble knallfin! Skal nok finne en anledning til å få brukt den snart. Så får jeg “fri” litt til en eller annen fotograf som kan ta bilde av meg… 🙂

 

Snuppeluppen har klippet håret sitt. “Jeg ser ut som en gutt!” utbrøt hun litt betuttet. Hun ser ikke ut som en gutt. Hun ble veldig fin. Og med hårbøyle i håret fikk jeg overbevist henne om at hun absolutt fortsatt ser ut som ei jente. Den høye rosafaktoren vil dessuten kaste skygge over enhver tvil som måtte oppstå; hun er 100 % jente.

Vi shoppet litt “reiseeffekter” til den forestående USA-turen i dag, og det ble naturligvis rosa koffert og rosa veske på Snuppeluppen. Travel in style! Hun gleder seg vilt til å komme til Amerika for første gang. Vi fikk endelig ordnet passet hennes, så nå er det klart. Ikke mange ukene igjen nå. Men først er det mye annet å glede seg til. Jeg gleder meg til i morgen! 🙂

One thought on “Glamour Bands

  1. Flotte jinter – med flotte hårbånd!
    OG ser da slettes ikke ut som gutt!!! Jeg har også lettet på hårfallet i dag 😉 Deilig – og nå satser jeg på noe varme!!

    Ellers ser jeg fram til en rolig helg… ??? Med maling, styling og vasking…!! Men blir vel bra etterpå!

    GOD HELG!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.