Musikkens helg

Fredagskvelden ble herlig! Jentene var vel installert på Stange, og jeg koste meg skikkelig borte på besøk. Har ikke kost meg så mye på lenge, jeg… 🙂

I skrivende stund sitter vi midt inne i Grand Prix finalen og eldstesnuppa koser seg fælt. Rekeaften hos tante og onkel; bedre blir det nok ikke for henne tror jeg. Det skal vel vanskelig gjøres å toppe fjorårets knusende suksess, men hun har troen på Didrik. Snuppeluppen har tatt kvelden på rommet sammen med fetterne sine. Jeg har ikke hørt alle sangene; jeg har vel egentlig bare hørt et fåtall fra før, så det blir spennende å se hva som skjuler seg hos de forskjellige landene i år.

Ha en flott kveld! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.