Helg!

Så er det endelig helg; igjen. Fredagsfølelsen kommer snikende, og jeg krøller meg sammen på sofaen. Etter litt flipping gjennom kanalene, endte jeg opp på “LOTR: Two Towers”. Den slår liksom aldri feil.

En aldri så liten spasertur tok jeg meg i kveld. Temperaturen var veldig god og det var deilig å rusle litt rundt. Etter et besøk hos Bente, der tiden gikk med til et aldri så lite fotoprosjekt, så fikk jeg utrolig lyst til å bare slenge kameraet over armen og dra ut en tur. I skrivende øyeblikk er det et helt utrolig lys over Mjøsa. En ganske magisk stemning. Vannet er blikkstille, og det er bare en enslig liten båt å se. Men nå er det jo slik at når det først begynner å bli skumt, så forsvinner lyset ganske fort. Så innen jeg ville kommet meg dit, så hadde det nok forsvunnet. Så det får bli med tanken. Mjøsa ligger der en annen kveld, også! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.