Julekortfotografering

Det kan være veldig moro å ha sin egen “photoshoot” for å ta julekortbilder. Pynt barna med juleklær og finn fram litt julerekvisitter, så er du langt på vei. Vi har hatt mye moro med å ta julekortbilder oppover årene. Nå som jentene har blitt så store, så blir det heller andre typer bilder til julekort, men jeg synes fortsatt det er moro å ta bilder av jentene til julekort. Det er jo så koselig å sende ut et bilde. Akkurat som det er veldig koselig å få bilder av andre.

Jeg har limt inn noen julekort som vi har hatt ekstra av i juleboka mi, så det er veldig moro å se forandringen på jentene, fra år til år. Jeg har lett igjennom gamle bilder for å finne et lite knippe av bildene vi har brukt, til inspirasjon:

2004
julekort04

2006 Felles julekort med fetter Oliver
julekort06

2008
julekort08

2009
julekort09
Bilde tatt av Pascal Dangmann

2010
julekort10

2011
julekort11

Og årets julekortbilde må være en hemmelighet til vi har sendt ut julekortene… 😀

One thought on “Julekortfotografering

  1. Pingback: 10 uker med juleforberedelser – uke 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.