Gamle blogginnlegg blir som nye

Som mange av dere vet, så blogget jeg et helt år fra 07.10.09 til 07.10.10. Utfordringen til meg selv den gangen var å blogge 365 dager om de enkle gledene i livet.

Av ren nysgjerrighet lurte jeg på om denne bloggen fortsatt eksisterte, eller om den var fjernet etter så mange år. Til min store overraskelse fantes den fortsatt! Og ikke nok med det, det gikk an å eksportere alle blogginnleggene fra den gamle bloggen og inn hit. Så observante lesere vil se at jeg plutselig har fått mange flere kategorier enn jeg tidligere hadde. Og 500 flere blogginnlegg enn før, om alt mellom himmel og jord, av oppturer og nedturer. Det aller første blogginnlegget mitt finner du her. Lenge leve teknologien!

Litt blandede følelser burde jeg sikkert ha om å dele disse, for det har naturligvis skjedd veldig mye av erfaringer og opplevelser siden den gangen. Men jeg er minst like modig som jeg var den gangen, så jeg tør å dele. Og det er jo litt moro å ha hele historikken, fra den spede begynnelsen og fram til i dag. Moro er det også å se at jeg har noen uferdige prosjekter som jeg naturligvis skal få ferdige. For jeg går alltid helhjertet inn. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.