Sang #6: Downtown

Frem fra glemselen med denne lille perlen av en sang, fra bandet som faktisk var fra Gjøvik. Den fantastiske pianointroen til Dag Kolsrud i denne sangen er det ingen som har klart å matche. Den er like god i dag som den var på slutten av 80-tallet. En skikkelig godlåt fra One 2 Many!

One thought on “Sang #6: Downtown

  1. Dag Kolsrud spilte visstnok ikke piano selv på studioversjonen av denne låten. Det gjorde derimot skotten Peter-John Vettese som tilfeldigvis(?) befant seg i et annet studio i Mayfair Studios (London) samme dag, der han var opptatt med tangentlyd Bee Gees’ album “One”. Selve pianosoloinnspillingen til “Downtown” tok ham visstnok bare én time å utføre fra han kom inn til han forlot studioet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.